CALM YOUR TITS

Klients: Lelde Adele Cīrule

Autors: Lelde Adele Cīrule

Projekta apraksts:

Mums ir jāmudina un jāatzīmē visas pašreizējās un nākotnes talantīgās sportistes pasaulē, jo “sievietes nevar būt tas, ko viņas neredz!”
Pētījumos ir pierādīts, ka sieviešu sports ir vairāk nekā uz pusi mazāk atrādīts un attrunāts plašsaziņas medijos nekā vīriešu. Tas netiek pienācīgi novērtēts, kā rezultātā jaunas sievietes neredz iespējamos paraugus sportā, neļaujot noticēt sev un saviem spēkiem un veidojot nepašpārliecinātību par sevi.

CALM YOUR TITS jeb “Atslābsti” ir video projekts par sievietēm, kuras lauž stereotipus. Balstoties uz gadiem gūto pieredzi, pazīstot industriju un esot daļai no tās, mēs pieņēmām lēmumu rīkoties! Ikviens ir liecinieks globālām pārmaiņām, ko piedzīvo ekstrēmo sportu veidu industrija, tajā arvien vairāk dalību ieņemot tieši sievietēm. Vairāk - video!

Project description:

The rst visual promise. 6 days of lming, meeting riders and vibing the city. Short version of a thought we want to share. CALM YOUR TITS is a video project with stories about women who ride and break barriers. We are witnessing a change in extreme sports culture, with more and more women joining it. We want to tell, show and experience this change with you. May this be the rst call to all who are with us!