Until we are all equal!

Klients: Mozaīka

Autors: VUCA Communications

Projekta apraksts:

Baltic Pride vizuālajai valodai jāuzrunā divas pretrunīgas auditorijas. Pirmkārt, tie ir foršie, drosmīgie un spilgtie praida atbalstītāji. Otrkārt, tas ir naidīgais un aizspriedumainais pūlis “otrā žoga pusē”. Šī gada kampaņas pamatā bija cīņa ar bailēm un fobijām no citādā. Tātad – polaritāte. Tāpēc formai izvēlējāmies divdaļīgu pamatu, kuru ērti izmantot pasaules divdabības ilustrēšanai. To visu papildināja spilgtas krāsas un mīlīgi animētie tēli, kas vēsta – pretstatiem nav jābūt pretrunā. Mēs varam līdzāspastāvēt uz miera pamata.

Savukārt, uzrunājot kustības atbalstītājus, mēs izveidojām logotipu ar ! izsaukuma zīmi pašā vidū. Tā simbolizē to, ka šie ir mīlestības un laimes svētki. Tas ir uzsaukums, kas vieno mūs visus mūsu dažādībā.

Project description:

Designing for Baltic Pride event means creating a visual system that speaks with two different audiences. First, it's the bold, colourful, and brave folks of Pride. Second, it's the hostile crowd of prejudice. And this year's campaign was dealing with fears and phobias related to otherness. Thus, for campaign materials we created a two-part template with bold colours and cute animated characters to visualise the idea of non-controversial opposites. A mellow, yet bright means to set off a respectful discussion with witty copyright and relatable symbolism.

As for the folks of Pride, we created a logo for their bravery – we put an exclamation mark ! right in the middle. An exclamation mark that symbolises the celebration of fun, love, and happiness. It's a shoutout that unites us all in our diversity.

Link:

https://preview.adpiler.com/LWSS0JLROE